Nieuwsbrief

Don29Maa

Infosessie “Heerlijk Helder over Gezondheid”

Hoe herken je lage gezondheidsvaardigheden en hoe pak je het aan?

 

Duidelijke communicatie is ontzettend belangrijk als het over gezondheid gaat. 4 op de 10 Vlamingen vinden het moeilijk om alles over zorg, gezonde leefstijl of preventie te begrijpen.  Hoe herken je als zorgprofessional lage gezondheidsvaardigheden en hoe pak je het aan? Dat leer je in deze infosessie.
 
Gezondheidsvaardigheden helpen je om gezonde beslissingen te nemen. Investeren in gezondheidsvaardigheden en in het toegankelijk maken van gezondheidsinformatie loont dus zeker de moeite.

Leen Haesaert komt tijdens een infosessie aan alle geïnteresseerde partners uit de regio van Logo Dender vzw hierover vertellen. Leen Haesaert werkt bij Memori, het onderzoeks – en expertisecentum van de Thomas More Hogeschool Mechelen-Antwerpen dat zich o.a. bezighoudt met communicatie. Ze coacht organisaties om efficiënter en publieksgerichter te communiceren.
Het team van Memori deed onderzoek naar gezondheidsvaardigheden en ontwikkelde op basis daarvan een toolkit over zorgcommunicatie: ‘Heerlijk Helder in de Zorg’. 

 

Praktisch

Donderdag 29 maart 2018, 13u tot 15u
LDC De Maretak (zaal Winter) 
Albrechtlaan 119, 9300 Aalst
 
Deelname gratis

 

Inschrijven kan via deze link.

 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen