Nieuwsbrief

← Vorige

Moodwall

Wil je het ‘praten over hoe het met je gaat’ onder de aandacht brengen van het groot publiek, je medewerkers of ... ? Kies dan voor een eye-catcher: een moodwall. Concreet: een grote witte muur versierd met buttons in een regenboog van kleuren en met een spectrum van gevoelens. Het kleurenpallet van de banners en de buttons werkt als een magneet en nodigt mensen uit om te kijken, een button te nemen en te dragen.

De buttons bestaan in 10 verschillende versies ofwel 10 verschillende emoties: trots, enthousiast, hoopvol, content, gelukkig, triest, bezorgd, gestrest, moe en verward. Zichtbaar voor iedereen motiveert het letterlijk om te praten met elkaar . Ook mensen die geen button kiezen, zullen ongetwijfeld geïnspireerd worden door het idee.

Voor wie?

Lokale besturen kunnen de stand plaatsen op de markt, openbare plaatsen, zwembad, gemeentehuis, festivals, opendeurdagen, bib…

Ook in scholen en bij zorgpartners is dit een heel toffe actie!

Praktisch

MAAK JE EIGEN MOODWALL Zet de muur neer op een drukbezochte, openbare plaats in je gemeente/organisatie. Praktisch: De buttons zijn makkelijk te bevestigen op een piepschuimen plaat. De technische dienst van je gemeente kan je misschien helpen met het concept.

Je kan de buttons aankopen bij Logo Dender vzw. Eén set van buttons bestaat uit 100 buttons (10 van elk). De prijs per set bedraagt 15 euro. Bij dit pakket ontvang je ook een affiche waarmee je de algemene boodschap van de actie verspreidt.

Is de ‘moodwall’ geen optie, dan kan je ook een ‘Mood-stand’ creëren. Logo Dender vzw voorziet hiervoor een stand die je kan ontlenen. Plaats de stand op de markt, in de bib, het zwembad, gemeentehuis of ... Ook in scholen en bij zorgpartners is dit een heel toffe actie. De stand bestaat uit 2 roll-upbanners en 10 lege bokalen met buttons. De bokalen kan je vullen met één type button per bokaal. De buttons bestel je apart per pakket van 100 zoals bovenstaand beschreven.

 

 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen