Nieuwsbrief

← Vorige

Vormingsmodules voor huisartsen

 

Het Logo heeft een uitgebreid aanbod aan materialen en methodieken die ook voor huisartsen in hun dagelijkse werking interessant kunnen zijn en waarme de link tussen zorg en preventie gemaakt kan worden. Vanuit het Logo willen de huisartsen in onze regio graag warm maken om met deze materialen en methodieken aan de slag te gaan. Om dit preventie-aanbod efficiënt tot in de huisartsenpraktijk te brengen, stelde Logo Dender vzw een overzicht samen van korte vormingsmodules die huisartsen kunnen aanvragen, bv. voor een LOK-vorming. We trachtten deze modules maximaal af te stemmen op de noden van de huisartsen: een flexibele keuze uit korte, praktijkgerichte sessies. 

Welke modules zijn er? 

Er zijn veertien verschillende modules, o.a. rond kankeropsporing, suïcidepreventie, passief roken, valpreventie, BOV, ... Een overzicht van alle modules, met praktische informatie vind je via deze pagina

Praktisch? 

Voor de invulling van de modules werkt het Logo samen met verschillende partnerorganisaties, zoals CGG en Domus Medica. Verschillende modules kunnen dan ook rechtstreeks via deze partners aangevraagd worden. In het overzicht van de modules staat telkens aangegeven hoe de aanvraag best gebeurt. Ook via het Logo kunnen modules aangevraagd worden, wij gaan dan op zoek naar een geschikte spreker. 

Voor de bekendmaking van de modules, werkt het Logo tevens samen met de SEL en verschillende LMN's in de regio. Zij engageren zich om een aantal modules op te nemen in hun vormingsaanbod. Houd dus zeker ook de agenda van jouw LMN/SEL in de gaten! 

Vragen of suggesties? 

Wil je een module aanvragen? Wil je graag wat meer informatie over dit project, of denk je aan modules die ontbreken in het aanbod? Stuur dan een mailtje naar logo@logodender.be, wij helpen je graag verder. 

 

 

 

 

 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen